samsa

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAMSA f. gjell.

  • Ëmbëlsirë e ngjashme me bakllavanë, por me më pak petë dhe që pritet në thela si rombe; gjysleme. Tepsi samsaje.