sallameri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SALLAMERI f.

  • 1. Punishte ku bëhet sallam; dyqani ku shiten sallame dhe lloje të ndryshme mishi të tharë ose të tymosur. Reparti i sallamerisë. E bleu në sallameri.
  • 2. vet. nj. përmb. Tërësia e llojeve të ndryshme të sallameve.