salepçi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SALEPÇI m. vjet.

  • 1. Ai që përgatiste dhe shiste salep.
  • 2. keq. Njeri pa vlerë dhe me zakone të vjetra anadollake.