sakavicë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAKAVICË f.

  • Sëpatë e vogël me bisht të gjatë, që e ka mykën të kthyer si kërrabë për të kapur dhe ulur degët e pemëve. Pret degët me sakavicë. Çan dru me sakavicë.