sakatim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

SAKATIM m. bised.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SAKATOJ, SAKATOHEM. Sakatimi i trupit. Sakatimi i mendjeve.