sakaqherë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAKAQHERË ndajf.

  • Sakaq, menjëherë. E kreu detyrën sakaqherë. U hodh sakaqherë. Sakaqherë e mori dhe e çau.