sajdi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAJDI f. bised.

  • Nderimi dhe kujdesi që tregojmë për një mik a për dikë tjetër kur e presim në shtëpi a gjetiu. E priti me sajdi. U bëri sajdi mysafirëve. U bën sajdi pleqve. Është djalë me sajdi.