sahanlëpirës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAHANLËPIRËS m. përb.

  • Ai që rron me ç'i japin të tjerët dhe që u shërben atyre, duke u bërë lajka, çanaklëpirës. Sahanlëpirësit e fashizmit (pushtuesve). Sahanlëpirës të borgjezisë. Bandë sahanlëpirësish.