saftjan

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAFTJAN m.

  • Lëkurë dhie ose deleje e hollë dhe e butë, e cila regjet, ngjyhet dhe lëmohet sa të shkëlqejë. Këpucë saftjani. Kolltuk i veshur me saftjan të kuq.