sabotator

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SABOTATOR m.

  • Ai që bën sabotime, ai që dëmton fshehurazi një pajisje, një makineri, një punë etj. Zbulimi dhe dënimi i sabotatorëve.