sëpatë-daltë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SËPATË-DALTË f.

  • Vegël dore prej hekuri dhe me bisht prej druri, e cila ka teh të mprehtë nga njëra anë e majë si të daltës nga ana tjetër.