rupi

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RUPI m. vet. një tr.

  • Njësia monetare bazë e Indisë, e Pakistanit dhe e disa vendeve të tjera të Azisë Jugore; monedhë që ka këtë vlerë.