rubai

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RUBAI f. let.

  • Strofë e poezisë lirike të popujve të Lindjes që përbëhet nga katër vargje, nga të cilat vargu i parë, i dytë dhe i katërt rimojnë në mes tyre, kurse i treti është i lirë.