rrushk

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRUSHK m. bot.

  • 1. Fryti i disa bimëve, që ka tul plot lëng dhe farat të shpërndara nëpër të, pemël.
  • 2. vet. Bimë si rrushi, luleshtrydhja, mjedra, manaferra etj. që bëjnë kokrra të vogla me lëng, pemlat.