rrufjan

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRUFJAN m. keq.

  • 1. Ai që ndërmjetëson në punë të ndyra dhe të pamoralshme; kodosh. Bën punën e rrufjanit.
  • 2. Njeri i pandershëm, që vepron me dredhi e me pabesi dhe që bëhet vegël e të tjerëve për punë të këqija. Rrufjan i madh. Rrufjan politik.