rrufak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRUFAK mb.

  • 1. Që është vjetruar dhe ka humbur njomësinë; i thatë e i rrudhur. Kastravec rrufak. Mish rrufak mish i fortë që nuk zien mirë, që është si rrip.
  • 2. I tharë e i rrudhur nga pleqëria. Plak rrufak. Plakë rrufake.