rrufë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRUFË f.

  • Pezmatim i cipës së brendshme të hundës zakonisht nga të ftohtët, që bën të zihen hundët e të kullojnë vazhdimisht dhe që shoqërohet me të teshtitura të shpeshta. Rrufë e fortë. Kanë rrufë. Jam me rrufë. E zuri rrufa.