rrotovile

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RROTOVILE f.

  • 1. Pajisje e thjeshtë, e cila ka një rrotë të rrafshët që rrotullohet me këmbë dhe shërben për të bërë shtamba e poçe prej balte; çarku i poçarit.
  • 2. Motovile.