rritë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRITË f.

  • Koha që kur lind njeriu e deri sa arrin në moshë madhore, koha kur njeriu vazhdon të rritet, jeta e fëmijëve dhe e të rinjve. Të priftë rrita e mbarë! ur.