rripoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRIPOJ kal.

  • E pres dhe e ndaj në rripa diçka, e bëj rripa-rripa. E rripojnë mishin dhe e bëjnë pastërma. E rripojnë dhe e kripin. E rripoi hollë (trashë).