rrethqarkullim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRETHQARKULLIM m.

  • Lëvizje a proces që kryhet brenda një kohe të caktuar e në kushte të caktuara dhe që kthehet përsëri te gjendja nga ishte nisur a te forma fillestare. Rrethqarkullim i shpejtë. Rrethqarkullimi i kapitalit. Rrethqarkullimi i prodhimit. Lëvizje rrethqarkullimi.