rrenës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRENËS mb. bised.

  • 1. Gënjeshtar.
  • 2. Që ka vetëm tiparet e jashtme si diçka e vërtetë, i rremë. Kapëz rrenëse. Fik rrenës fik që lidh kokrrat e para dhe nuk i mban derisa të piqen. Lule rrenëse lule që çel, por që nuk lidh kokrra.
  • 3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit.