rregë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RREGË f.

  • 1. Tokë e cila ka qenë punuar një herë dhe është prishur më vonë nga shirat e nga gurët që janë sjellë prej ujërave. Rregat e fshatit.
  • 2. Rrip i ngushtë toke midis shkëmbinjve në një faqe mali. Rregë mali. Një rregë tokë.