rraskapitje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRASKAPITJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve RRASKAPIT, RRASKAPITEM. Rraskapitja e armikut. Shenjat e rraskapitjes.