rrasash

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRASASH ndajf.

  • Luaj rrasash: Luaj një lojë fëmijësh, në të cilën dy palë ngrenë nga tri rrasa guri më këmbë, i gjuajnë me gurë nga larg dhe fiton pala që i rrëzon më parë rrasat e kundërshtarit.