rraqe

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRAQE f. vet.

  • Enët, orenditë dhe sendet e tjera të përdorimit të përditshëm në shtëpi, plaçkat e shtëpisë; vjetërsira, rrangulla. Rraqet e shtëpisë.
  • Ngriti (mblodhi) rraqet (rreckat, leckat) mospërf. shih te NGRE. Ia ngriti (ia mblodhi) rraqet (leckat) dikujt mospërf. shih te NGRE.