rrapshtenjtë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRAPSHTENJTË mb.

  • Që është i rrudhur e i fishkur dhe që nuk përtypet dot (për pjesët e njoma dhe kokrrat e disa bimëve). Ftua i rrapshtenjtë.