rrëshiq

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËSHIQ m.

  • Shakull. Rrëshiq dhie (keci, deleje). Një rrëshiq me vaj (me verë, hirrë). Ra si rrëshiq. I fryn rrëshiqit. Rrjep rrëshiq (delen, dhinë, qengjin, kecin) e rrjep dhe ia heq lëkurën pa e çarë në mes, si këmishën.