rrënxohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËNXOHEM vetv.

  • Më del një pjesë e një zorre ose dhjamët nga zgavra e barkut dhe më shket poshtë duke formuar një si qese të varur, zakonisht për shkak të një mundimi të madh ose nga ngritja e një peshe të rëndë; më shket a më bie dhjamët, shembem, dëkohem. U rrënxua keq.