rrënxak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËNXAK m.

  • 1. Ai që është i rrënxuar, i shembur, i dëkuar; njeri të cilit i ka shkarë dhjamët. Është rrënxak dhe s'ngre dot pesha.
  • 2. Mashkulli i një kafshe shtëpiake gjysmë i tredhur.