rrënjëshkulur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËNJËSHKULUR mb.

  • 1. Që është shpërngulur nga vendi i vet dhe që nuk ka zënë cak gjetkë; që është i ardhur në një vend tjetër.
  • 2. shih RRËNJËDALË.