rrëkuall

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËKUALL m. bot.

  • Bimë barishtore dyvjeçare me gjethe të mëdha e të dhëmbëzuara, me lule të verdha, që rritet në vende të thata dhe që lulëzon në qershor-shtator.