rrëfatë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËFATË f.

  • Degë që ndahet nga druri; degë e hollë dhe e thatë, zakonisht pa gjethe. Rrëfata dushku. Mbledhin rrëfata. U grah dhive me rrëfatë.