rosto

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

ROSTO f. gjell.

  • Mish kofshe me erëza e me hudhra, që piqet pak nga pak në zjarr të ngadaltë dhe që pritet në thela të holla; një pjatë me thela nga ky mish. Rosto viçi. Rosto me patate.