roshnica

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

ROSHNICA f. vet. gjell.

  • Kokrra të vogla brumi, i cili gatuhet me qumësht e me vezë dhe thahet e thërrmohet; gjellë e gatuar me këto kokrra brumi. Supë me roshnica.