rogjezë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ROGJEZË f.

  • Enë e vogël prej qelqi me grykë të ngushtë dhe e mbyllur, në të cilën ruhet një lëng që përdoret për mjekim me anë të gjilpërave.