rogaç

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

ROGAÇ m.

  • 1. Kafshë e tredhur (zakonisht për qetë).
  • 2. vjet. Ai që vishej ndryshe dhe vinte në fytyrë një maskë me brirë etj. për karnavale; karnaval. Rroba rogeçësh. Dita e rogeçëve.