robëruar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ROBËRUAR mb.

  • Që ka humbur lirinë dhe pavarësinë, që ka rënë nën zgjedhën e huaj, që është në robëri. Popull (vend) i robëruar. Njerëz të robëruar.