robërim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

ROBËRIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ROBËROJ, ROBËROHEM. Robërim ekonomik (politik, kulturor). Robërimi fashist (osman). Robërimi i popujve (i vendeve). Robërimi i mendjes (i zemrës). Koha e robërimit. Luftoj kundër robërimit.