ritregoj

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RITREGOJ kal.

  • Përsërit me fjalët e mia, me shkrim ose me gojë, një pjesë të lexuar ose diçka të parë a të dëgjuar. E ritregojnë ngjarjen (tregimin, romanin). E ritregojnë me gojë (me shkrim). E ritregoi pikë për pikë. E tregoi dhe e ritregoi disa herë. Ritregon bukur.