ritransmetim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RITRANSMETIM m. radio.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve RITRANSMETOJ, RITRANSMETOHET. Ritransmetimi i emisioneve të radios dhe të televizionit.
  • 2. Program i radios ose i televizionit që jepet për së dyti.