rishikoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RISHIKOJ kal.

  • Shqyrtoj sërish diçka për të gjetur të metat a gabimet dhe për ta ndrequr ose ndryshuar; e shikoj përsëri për ta ndryshuar. E rishikoi çështjen. E rishikuan planin (normën). Rishikoj një vepër. E rishikuan ligjin. E rishikoi qëndrimin ndaj detyrës (ndaj shokëve). I rishikoi pikëpamjet e veta. Rishikoj mundësinë e .... Rishikoj me sy kritik.