ripyllëzim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RIPYLLËZIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve RIPYLLËZOJ, RIPYLLËZOHET. Ripyllëzimi i malit. Punimet e ripyllëzimit. Fidanë (drurë) për ripyllëzim. Bëj ripyllëzimin.