ripunoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RIPUNOJ kal.

  • 1. E kaloj edhe një herë nëpër duar për ta ndrequr dhe për ta përmirësuar; e punoj përsëri. Ripunoj projektin (programin). Ripunoj veprën (artikullin). Ripunoj tokën.
  • 2. E lexoj, e studioj ose e shtjelloj edhe një herë një vepër a një material për ta zbërthyer e për ta përvetësuar më mirë; e punoj përsëri.