rimilitarizohem

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RIMILITARIZOHEM vetv.

  • 1. Krijoj përsëri forcat ushtarake dhe i pajis ato me armë për t'u përgatitur për luftë pasi isha çmilitarizuar; militarizohej përsëri. Rimilitarizohen revanshistët.
  • 2. Pës. e RIMILITARIZOJ.