rilexoj

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RILEXOJ kal.

  • Lexoj përsëri diçka që e kam lexuar. Rilexoj lajmërimin (veprën, mësimin). Rilexoj fjalë për fjalë (rresht për rresht). Rilexoj me (pa) zë. E lexova dhe e rilexova disa herë.