ribërë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RIBËRË mb.

  • Që është bërë përsëri nga e para; që është ndrequr dhe ndryshuar tërësisht. Vepër e ribërë. Artikull (punim) i ribërë. Punë e ribërë.