riarmatosem

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RIARMATOSEM vetv.

  • 1. Pajisem përsëri me armë; marr armë të reja dhe përgatitem për të shpërthyer një luftë. Revanshistët fashistë po riarmatosen me shpejtësi.
  • 2. Pës. e RIARMATOS.