revoltohem

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REVOLTOHEM vetv.

  • 1. Zemërohem shumë kundër dikujt a për diçka, shfaq me forcë zemërimin dhe pakënaqësinë kundrejt dikujt a për diçka. Revoltohem me (pa) të drejtë.
  • 2. Ngre krye, bëj revoltë (zakonisht në vendet me sistem shtypës e shfrytëzues).