retinë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RETINË f. anat.

  • Cipa më e brendshme e kokërdhokut të syrit, që është e ndjeshme ndaj dritës dhe që ia përçon ndijimin nervit pamor, rrjetëza e syrit. Retina e syrit. Shëmbëllim në retinë.